Πως Θα Παραγγείλω

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ COURIER

ΒΗΜΑ 1ο Επιλέξτε ότι προϊόν επιθυμείτε πατώντας στο "Προσθήκη στο Καλάθι" και όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας κάντε κλικ στο "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"

ΒHMA 2ο Εάν είστε ήδη μέλος κάντε Login και έτσι θα συνδεθείτε στο Λογαριασμό σας ή αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος κάντε κλικ στο "Εγγραφή Τώρα". Επίσης υπάρχει και η επιλογή να αγοράστε χωρίς να γίνετε μέλος, κάνοντας κλικ στο "Ολοκλήρωση Χωρίς Εγγραφή".

ΒHMA 3ο Αργότερα συμπληρώνετε τα στοιχεία της διεύθυνσης παραλαβής στην ειδική φόρμα ενώ στο πεδίο με τις "Παρατηρήσεις" μπορείτε να σημειώσετε συμπληρωματικές πληροφορίες για τη διεύθυνση παραλαβής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση Τιμολογίου αντί Απόδειξης, επιλέξτε το από το μενού. Συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία και πάτησε στο "Επόμενο Βήμα".

ΒHMA 4ο Επιλέγετε έναν από τους τρόπους πληρωμής που εμφανίζονται: Αντικαταβολή Τραπεζική Κατάθεση Πληρωμή με κάρτα PayPal (δείτε αναλυτικά οδηγό χρήσης στους Τρόπους Πληρωμής) ΒHMA 5ο Τέλος, επιλέγετε το πεδίο "Διάβασα & συμφωνώ με τους όρους χρήσης" στο κάτω μέρος της σελίδας και κάνετε κλικ στο "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα εμφανιστεί στην οθόνη ο Αριθμός Παραγγελίας (π.χ. Α00000058888) και θα λάβετε επιβεβαιωτικό email. Αν δεν λάβετε αυτό το email μπορεί να μην έχει καταχωρηθεί σωστά η παραγγελία σας, σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 524448